Loading...

vacature

after-sales medewerker

STYLE22 is op zoek naar een
ENTHOUSIASTE AFTER-SALES MEDEWERKER
QUI PARLE FRANÇAIS

STYLE22 is distributeur van enkele exclusieve brillenmerken aan zelfstandige opticiens in Europa. Vanuit Breda wordt de verkoop, facturatie en levering verricht. Voor de afdeling Customer Service zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

Wat ga je doen? Als after-sales medewerker (m/v) van STYLE22 ontvang je en verwerk je bestellingen van klanten, sta je klanten vriendelijk telefonisch te woord en beantwoord je e-mails. Samen met de buitendienst zorg je ervoor dat de klant optimaal geholpen wordt als het bestellingen, reparaties, garantieregelingen of klachten betreft. Je verwerkt de orders, factureert, pakt in, en zorgt voor de verzending. Andere werkzaamheden zijn o.a.: beheer van voorraad; het crediteren van eventuele retouren; invoeren en uitleveren van SAV onderdelen (=Service Après Vente).

Jouw kwaliteiten:

MBO werk- en denkniveau. Ervaring als klantendienst medewerker is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en handelt klantgericht en probleemoplossend. Je bent een enthousiaste en gemotiveerde teamplayer met een positieve ingesteldheid. Ook ben je stressbestendig, neemt initiatief en je bent flexibel zowel in denken als in handelen. Vanwege het internationale karakter is goede kennis van de Franse taal een grote pre. Computerkennis: Profit (Afas).

Perspectief:

Goede werksfeer in een klein team. Je wordt uitgenodigd mee te denken over hoe dingen beter kunnen en slimmer. Je krijgt de nodige verantwoordelijkheden en ontwikkelkansen in het dagelijkse werk en indien gewenst is er ruimte om een training te volgen. We zoeken naar een lange termijn verbinding, echt samen bouwen, maar starten graag met een jaarcontract dat we verlengen bij ongewijzigde omstandigheden en goed functioneren. Mogelijkheden voor een goede balans work/life, en het aantal uren (32-40) is bespreekbaar maar we prefereren een fulltime invulling. Salaris in overleg. Je ontvangt vakantiegeld en een goede pensioenregeling.

Sollicitatie:

Voor meer informatie over ons bedrijf of de functie kun je contact opnemen met Hans Zwijsen, +31 6 53636177. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en cv kun je richten aan Hans Zwijsen & Magali Somers op hans@style22.eu en magali@style22.eu. Wij kijken uit naar jouw reactie! Meer info: www.style22.eu. Standplaats: Breda