Loading...

vacature

STYLE22 en OPTICLIP zoeken op korte termijn een

Financieel medewerker met goede kennis van AFAS en hands-on mentaliteit (parttime)

Je ondersteunt ons bij de uitvoering van het financiële beleid en je verricht boekhoudkundige en financieel-administratieve werkzaamheden voor beide bedrijven.

Wie zijn wij? STYLE22 is een distributeur van enkele exclusieve brillenmerken aan zelfstandige opticiens in Europa. Vanuit Breda wordt de verkoop, facturatie en levering verricht. OptiClip BV is producent en leverancier van OptiClip® zonneclips. Vanuit het werkatelier in Breda worden de zonneclip op maat gemaakt voor elke (design)bril en leveren we aan opticiens in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen? Je bent onder andere verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie en het aanleveren van financiële gegevens voor de begroting en voortgangsrapportages. Je verwerkt en controleert de gegevens van financiële aard in de financiële administratie (zoals declaraties, inkoopfacturen, dagafschriften, boekingen, loonjournaalposten en kashandelingen). Je voert periodieke controle op balansrekeningen uit en je legt dit vast in het dossier. Je biedt ondersteuning bij het opstellen van de maandelijkse rapportages en de jaarrekening. Je signaleert mogelijkheden en neemt initiatief tot verbetering in werkmethoden en procedures binnen de administratieve organisatie. Je stelt de fiscale aangifte omzetbelasting op. En je ondersteunt beide bedrijven met hand- en spandiensten daar waar nodig.

Jouw kwaliteiten:

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van een diploma MBO/HBO financieel medewerker of vergelijkbaar;
  • Je hebt kennis van financiële wet- en regelgeving en richtlijnen op het gebied van financieel beheer;
  • Je hebt kennis van boekhoudkundige technieken, financieel-administratieve procedures en vaardigheid in het hanteren ervan;
  • Ervaring met MS office (Excel) en AFAS (financieel) is een absolute must.
  • Je bent analytisch en begrijpt de financiële processen.
  • Je bent proactief en neemt graag verantwoordelijkheid, en bent bovenal enthousiast.
  • Zet je schouders mee onder onze bedrijven!

Perspectief: Een goede werksfeer in een klein team. Je speelt een belangrijke vertrouwensrol in ons bedrijf en je wordt uitgenodigd mee te denken over hoe dingen beter kunnen en slimmer. Er liggen mooie ontwikkelkansen in het dagelijkse werk en indien gewenst is er ruimte om opleidingen te volgen of training. We zoeken naar een lange termijn verbinding, echt samen bouwen, maar starten graag met een jaarcontract dat we verlengen bij ongewijzigde omstandigheden en goed functioneren. Mogelijkheden voor een goede balans work/life, en het aantal uren (24 tot 32) en invulling is bespreekbaar. Salaris in overleg. Je ontvangt vakantiegeld en een goede pensioenregeling.

Solliciteren? Voor meer informatie over ons bedrijf of de functie kun je contact opnemen met Hans Zwijsen, +31 6 53636177. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en cv ontvangen wij graag voor 21 februari 2021 op hans@style22.eu. Wij kijken uit naar jouw reactie! Meer info: www.opticlip.nl & www.style22.eu Standplaats: Breda