Loading...

vacature

sales agent

Style22 is distributeur van stijlvolle (zonne)brillenmerken aan zelfstandige opticiens in de Benelux. Voor de enkele van onze merken zijn we op zoek naar:

een  ZELFSTANDIGE en ONDERNEMENDE SALES AGENT

om onze klantenportefeuille te onderhouden en verder te ontwikkelen in Nederland.

Je kwaliteiten: We vinden het zeer belangrijk dat je een goed gevoel voor authenticiteit en merkbeleving hebt. De liefde voor de merken stroomt door je aderen. Je bent tenslotte hun ambassadeur.

Je hebt goede interpersoonlijke vaardigheden en bent een doelgerichte en goed georganiseerde persoonlijkheid. Je werkt vanuit thuis en het merendeel van je tijd besteed je aan het bezoeken van klanten.

Je hebt enkele jaren verkoop ervaring in de monturen en of de mode-industrie, bij voorkeur in het hogere segment. Specifieke ervaring in de omgang met zelfstandige opticiens biedt zeker een voordeel.

Je perspectief: We bieden je een attractieve commissie op de omzet die jij binnenbrengt. We geven support en ondersteuning.

Sollicitatie: Ben je geïnteresseerd? mail dan je sollicitatiebrief met CV aan Style22 t.a.v. Hans Zwijsen & Magali Somers, hans@style22.eu, magali@style22.eu  en een CC naar hanneke@style22.eu